У Дніпрі поліція затримала кілера під час підготовки до вбивства

Поруч "злодій у законі" святкував день народження, тож, можливо, він міг стати жертвою.

У Дніпрі 5 квітня поліція затримала кілера під час підготовки до вбивства.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник керівника Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

За його словами, затриманий розшукується країнами Євросоюзу за організацію та замах на умисне вбивство. У нього вилучили споряджений пістолет, а також засоби радіозв’язку з гарнітурою.

Аброськін додав, що у цей же час поряд, в одному з розважальних закладів, "злодій у законі" на прізвисько "Умка" святкував свій день народження. На свято зібралися кримінальні авторитети та їх друзі.

Заступник голови Нацполіції каже, що під час відпрацювання місцевості задля встановлення спільників кілера та його можливої жертви правоохоронці увійшли до зазначеного закладу, чим занепокоїли "злодіїв".

"Пролунали такі їхні слова: "Ми же ж зі всіма домовилися, нащо ви сюди зайшли? Нам же ж обіцяли не чіпати сьогодні". Поліцейські відповіли: "Ми з вами не домовлялися". Помилка вийшла і їхніх "помічників", які це їм гарантували", - написав Аброськін.

Поліцейський високопосадовець запевнив, що правоохоронці ніколи не будуть домовлятися із злодійським світом.

"Повертаючись до кілера... І тут постає філософське питання: як же так? Це ж потрібно було так трапиться, що завдяки вдалій роботі поліції врятовано життя мабуть якогось "злодія"... в цей святковий вечір для злодіїв", - написав Аброськін.

Нагадаємо, в серпні 2017 року поліція Києва до аеропорту "Бориспіль" затримали російського "злодія в законі" на прізвисько "Пецо". Цей чоловік за "службу у ФСБ" замість 22 років позбавлення волі відбув покарання лише два роки. В аеропорту чоловік пред'явив підроблений паспорт громадянина України. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація