У Дніпрі розповіли про стан жінки, яка на ходу вилетіла з маршрутки

У Дніпрі розповіли про стан жінки, яка на ходу вилетіла з маршрутки

Фото: dp.informator.ua

Постраждала хоче домогтися пожиттєвої заборони для водія сідати за кермо.

Струс мозку та забиття шиї, стегна та кінцівок дістала дівчина, котра днями випала з маршрутки у Дніпрі. Лікарі називають дивом факт того, що постраждала взагалі вижила, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Найважча травма – це, звісно, струс головного мозку. Потребує тривалого відновлюваного періоду. Лежачи мінімум два тижні", - каже заступник головного лікаря 16-ї лікарні Юлія Бершаденко.

Поїздка у маршрутці для дівчини закінчилася струсом мозку та забиттям стегна

Поїздка у маршрутці для дівчини закінчилася струсом мозку та забиттям стегна

Сама потерпіла Валерія Самарь пригадує, що їхала на роботу, збиралася виходити, тому стала біля дверей, до яких не притулялася та не чіпала їх. Але почула, що вони дзеленчать. "Я почула, що двері не щільно закриті, повернулася, спитала у водія: двері, може, закрити щільно? Ні, не треба, ми доїдемо. І він якраз повертає, двері відчиняються – я просто вилетіла", - каже пасажирка.

Натомість водій наполягає, що все було зачинене та справне, а жінка сама винувата, бо надто близько підійшла до дверей, попри його застереження. Патрульні поліцейські вилучили у водія права та автомобіль, а самого відпустили. "Машину забрали на штраф майданчик, де буде займатися вже слідчий", - розповів інспектор патрульної поліції Артем Сутягін.

У керівництві фірми, що обслуговує маршрут між Дніпром і Новомосковськом, коментувати ситуацію не стали. Натомість у транспортній інспекції зізналися, що кожного тижня на обласних рейсах зупиняють принаймні дві несправні маршрутки, але саме до цього АТП раніше претензій не було. Тепер же буде призначена масштабна перевірка. "Перевірятимемо проходження медика, механіка, технічний стан автотранспорту", - обіцяє начальник Дніпропетровської обласної транспортної інспекції Олексій Степаненко.

Обставини ДТП з'ясовує слідство, а Валерія тим часом готується подавати до суду прямо з лікарняного ліжка. ЇЇ мета – щоби водія більше ніколи не пускали за кермо пасажирського транспорту.

Кореспондент ТСН Наталя Грищенко

Повʼязані теми:

Наступна публікація