У Дніпрі СБУ "накрила" наркоділків, які в місяць збували метамфетаміну на 400 тис. грн

Організатором нарколабораторії виявився ділок-рецидивіст.

Служба безпеки України разом з поліцією ліквідувала підпільну лабораторію з виготовлення метамфетаміну у Дніпрі.

Наркотики виготовляли в орендованій квартирі у спальному районі та збували їх на території Дніпропетровською району, повідомили на сайті СБУ сьогодні, 18 травня.

"Лабораторію з виготовлення метамфетаміну ліквідувала у Дніпрі Служба безпеки України спільно з поліцією. Нарколабораторія була розташована в одному зі спальних районів міста в орендованій квартирі. Щомісячний обіг наркобізнесу становив 400 тисяч гривень. Метамфетамін наркоділки збували на території Дніпропетровського регіону", — йдеться в повідомленні.

Оперативники затримали  43-річного мешканця, який організував нарковиробництво, та вилучили 150 грамів метамфетаміну та інші хімічні сполуки, а також обладнання для виготовлення наркотиків.

Затриманого раніше неодноразово засуджували за подібні злочини. Наразі відкрито кримінальне провадження і тривають слідчі дії.

Нагадаємо, у неділю, 14 травня, київські поліцейські гналися за дівчиною через наркотики. Порушниця була напідпитку та спричинила ДТП. У неї знайшли пакетики з білим порошком.

Як дізнатися, що людина приймає наркотики - Доктор Валіхновський

Як дізнатися, що людина приймає наркотики - Доктор Валіхновський

Повʼязані теми:

Наступна публікація