У Дніпрі водій стріляв у чоловіка, що під впливом наркотиків стрибав по капоту й даху його авто

Патрульні прибули на місце події, коли почули постріли. 

У Дніпрі на вулиці Січових Стрільців сталася стрілянина.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України у Facebook.

Зазначається, що патрульні прибули на місце події, коли почули постріли. Там вони побачили чоловіка зі зброєю, а поруч лежав громадянин із пораненням черевної порожнини.

"Я зупинився на світлофорі, коли цей незнайомець почав стрибати по капоту й даху мого авто, а коли я вийшов — накинувся на мене. Тоді я вистрелив йому в живіт", — це патрульним розповів чоловік, якого вони затримали на місці інциденту.

Поліцейські сказали ймовірному стрільцю покласти предмет, схожий на пістолет, а потім застосували до нього кайданки. На місце події викликали слідчо-оперативну групу й надали потерпілому домедичну допомогу.

За попередньою інформацією, затриманий має дозвіл на зброю. Своєю чергою, потерпілий мав ознаки наркотичного сп'яніння. Про те, що вживав наркотичні речовини, зізнався сам. Чоловіка шпиталізували.

Під час нічної стрілянини у Дніпрі загинули ветерани АТО

Під час нічної стрілянини у Дніпрі загинули ветерани АТО

Нагадаємо, у понеділок, 24 липня, близько 20.00, на проспекті Гагаріна у Дніпрі сталася стрілянина. Невідомі під'їхали на автомобілі та з автоматів відкрили вогонь по п'ятьох чоловіках, які перебували на літньому майданчику кафе. Після цього зловмисники втекли з місця злочину на автомобілі. Унаслідок стрілянини у Дніпрі 24 липня були вбиті колишній військовий 20-го ОМПБ 93-ї мотопіхотної бригади Олексій Вагнер та боєць із позивним "Щука". Важке поранення отримав ще один ветеран АТО і відомий адвокат Едмонд Саакян. Він наразі перебуває у лікарні.

На думку правоохоронців, стрілянина сталась через економічні, а не кримінальні чи політичні питання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація