У Дніпрі з набережної прибрали велетенський плавучий МАФ

У Дніпрі з набережної прибрали велетенський плавучий МАФ

Власник баржі сперечався з посадовцями, проте таки прибрав конструкцію

Невпізнаний плавучий об’єкт з’явився посеред Дніпра. Велетенський МАФ на баржі приплив і пришвартувався у самому центрі міста. Така поява кіоска-гіганта приголомшила і дніпрян, і  мерію. Адже жодного документа на захоплення берегу та річки немає, переконує міська влада.  

Розбиратися з судном-нелегалом приїхала поліція та комісія мерії. Посадовці кажуть, що приголомшені такою зухвалістю.

«Поки ми з'ясували, що це якась плавуча баржа з побудованим на ній МАФом. З чуток, припливла з Києва. Конкретно по цьому кораблю немає жодного документа», - каже директор міського департаменту торгівлі Руслан Мороз.

Наприкінці літа місцевий підприємець лише оформив оренду причалу, кажуть у мерії. Втім він призначений лише для човників, і аж ніяк для МАФу у тисячу квадратних метрів.

Велетенський МАФ на баржі приплив і пришвартувався у центрі Дніпра

Велетенський МАФ на баржі приплив і пришвартувався у центрі Дніпра

Водночас, дебаркадер вже підключено до електромереж. Дроти протягнуті до набережної. Всередині – купа меблів, що нагадує плавучий ресторан. Чоловіки, що перебувати всередині, намагаються втекти. Проте одного втікача зупиняє поліція для пояснень. Та в нього немає документів не лише на корабель, а й власних.

Мерія почала розшукували власника судна і видала припис негайно прибрати самовільно встановлену конструкцію. Якщо підприємці самі не відпливуть протягом доби, погрожували  відтягнути нелегала буксиром подалі від міста.

Та надвечір власник плавучого МАФа таки об'явився. Спочатку сперечався, однак уночі баржа таки відпливла Дніпром у бік Кам'янського.  А комунальники зрізали причал геть, щоб більше жоден нелегал не зміг тут зупинитися. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація