У Дніпрі зловмисник під час затримання застрелив поліцейського

У Дніпрі зловмисник під час затримання застрелив поліцейського

Фото: Facebook/Національна поліція - Дніпропетровська область

Зловмисник скоїв напад в автівці.

У п'ятницю, 19 червня, на Запорізькому шосе у Дніпрі застрелили 30-річного поліцейського, коли він виконував службові обов'язки. Від отриманих травм правоохоронець помер на місці.

 Про це інформують у поліції.

За попередньою інформацією, у місті стався розбійний напад. Для затримання зловмисника всі оперативники та патрулі отримали орієнтування щодо порушника та опис його автомобіля.

Патрулюючи місто, поліцейський разом із колегами побачив схожий за описом автомобіль. Для встановлення особи водія, його вирішили доставити до відділення поліції. Втім, дорогою зловмисник кілька разів вистрілив з пістолета Макарова у поліцейського, який сидів поруч.

Пораненому правоохоронцю вдалося вихопити зброю у нападника, затримати його та одягнути на нього кайданки. Однак отримані поранення виявилися не сумісні з життям і поліцейський помер.

Фото: Facebook/Національна поліція - Дніпропетровська область

Нагадаємо, у центрі Одеси 16 червня біля ресторану "Три барашки", який розташований біля Французького бульвару, невідомі влаштували стрілянину. Після скоєного зловмисники втекли з місця злочину. Сімох підозрюваних поліція затримали наступного дня. Серед стрілків, українці та вихідці із Закавказзя віком від 22-х до 37-ми років. Шестеро з них очікують запобіжного заходу в ізоляторі тимчасового тримання, ще один - під конвоєм у лікарні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація