У Дніпропетровську чоловіка забили до смерті за паркування авто біля під'їзду

У Дніпропетровську чоловіка забили до смерті за паркування авто біля під'їзду

Чоловік поплатився життям за припарковану під вікнами автівку

На чоловікові не знайшли живого місця – все сталося просто у дворі багатоповерхівки.

У Дніпропетровську 33-річного чоловіка забили до смерті лише за те, що він "не там" припаркував свою автівку, йдеться у сюжеті "Новин 2+2".

Машина стояла біля під'їзду п'ятиповерхівки і не заважала ані пішоходам, ані іншому транспорту. Але п'ятеро молодиків вирішили інакше.

На тілі 33-річного дніпропетровця не залишилось живого місця, кажуть правоохоронці - щонайменше п'ять  ударів були смертельними.

Як з'ясували  в міліції, у такий спосіб чоловіка намагалися переконати, що ставити автомобіль під вікнами будинку неправильно. 

Мешканця Дніпропетровська вбили через "неправильне" паркування

Мешканця Дніпропетровська вбили через "неправильне" паркування

"Один з учасників конфлікту через паркування набрав своїх знайомих і вони приїхали з'ясовувати стосунки. В результаті зав'язалася бійка і потерпілий отримав смертельні травми", - розповів заступник начальника сектора карного розшуку Кіровського РВ Максим Шуть.

У те, що чоловіка могли вбити за паркування, його сусіди не можуть повірити і досі. У дворі, кажуть, завжди багато транспорту, але конфліктів на цьому ґрунті тут ніколи не було.

Нападників  затримали вже наступного дня. Всі вони жителі сусідніх будинків, віком від 25 до 40 років. Чим так не догодив їм саме цей водій, слідчим вони пояснити не змогли.

"Встановлено п'ять місцевих жителів міста Дніпропетровська, трьом з них обраний запобіжний захід утримання під вартою, двоє перебувають на підписці про невиїзд", - зазначив Шуть.

Усім п'ятьом висунуті обвинувачення у навмисному вбивстві, скоєному групою осіб з хуліганських мотивів. Правоохоронці кажуть, що злочин належить до особливо тяжких  і не виключають - для декого з борців із дворовими парковками ця історія  може закінчитись довічним ув'язненням. 

Нагадаємо, в Одесі вбили чемпіона України з регбі Олексія Зибала. Батько трьох дітей, він підробляв таксистом. Підозрюваного у вбивстві затримали за кілька днів. За даними джерел ЗМІ у МВС, чоловіка могли вбити через мікроавтобус, який він продавав. А затриманий - це покупець, з яким мав зустрітись спортсмен.

Олена Усенко, "Новини 2+2"

Повʼязані теми:

Наступна публікація