У домі нової фігурантки справи щодо пожежі в одеському таборі проводять обшуки

У домі нової фігурантки справи щодо пожежі в одеському таборі проводять обшуки

Фото: УНІАН

Екс-чиновника підозрюють у службовій недбалості

Новий фігурант у справі про трагічну пожежу в дитячому таборі "Вікторія". Сьогодні слідчі прокуратури вручили підозру колишньому заступнику міського голови Одеси.

Імені екс-чиновника не називають. Але ТСН з власних джерел стало відомо, що йдеться про екс-заступницю очільника міста Зінаїду Цвірінько. За даними журналістів, зараз в її будинку проводять обшук.

Вона в мерії опікувалась гуманітарними питаннями. Її звільнили з роботи одразу після пожежі, в якій загинуло троє дітей.

На кадрах з місця трагедії можна побачити Зінаїду Цвірінько на території. Сьогодні слідчі пояснили, що екс-чиновника підозрюють у службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки. Стаття передбачає до п'яти років позбавлення волі і прокуратура проситиме у суду обрати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

«Вказаному заступнику одеського міського голови завчасно і достеменно було відомо, що дитячий табір належним чином не переданий на баланс у зв'язку з чим не підключені системи пожежної безпеки», - пояснив  прокурор Одещини Олег Жученко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація