У ДПСУ повідомили про істерію окупантів і підготовку "антитерористичних" навчань у Джанкої

У ДПСУ повідомили про істерію окупантів і підготовку "антитерористичних" навчань у Джанкої

Фото: Getty Images

Їх планують проводити на вокзалах міста.

Окупанти збираються провести "антитерористичні навчання" в районах залізничного вокзалу та автомобільних вокзалів міста Джанкой у Криму.

Про це під час брифінгу заявив  помічник голови Держприкордонслужби України Олег Слободян.

За його словами, навчання заплановані на третю декаду листопада.

"В окупованому Криму продовжується антитерористична істерія, спрямована на так звану боротьбу з фейковими диверсантами з України. У зв'язку з цим у третій декаді листопада у районах залізничного та автовокзалів міста Джанкой планується проведення антитерористичних навчань",- наводить "Укрінформ" цитату Слободяна.

Він додав, що із цього приводу вже попередили місцевих мешканців на неприпустимості ведення фото- та відеофіксацій дій окупантів, а також візуального спостереження із вікон прилеглих будинків за ходом навчань. На вказаних територіях обмежать пересування осіб.

Нагадаємо, у середу, 16 листопада, у Сімферополі в окупованому Росією Криму нібито затримали ймовірного співробітника Головного управління розвідки Міноборони України.

Так, минулого тижня, 9 листопада, в Севастополі співробітники підрозділу ФСБ РФ, незаконно утвореного в окупованому Криму, затримали трьох громадян України - Штиблікова Дмитра Анатолійовича, Бессарабова Олексія Євгеновича і Дудка Володимира Михайловича.

Уже наступного дня, 10 листопада, обвинувачених у плануванні терактів на різних об'єктах півострова, взяли під варту на 2 місяці.

У Міноборони спростували заяву ФСБ про затриманих в Криму нібито українських диверсантів і наголосили, що їх немає на окупованому півострові. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація