У ДТП під Києвом загинули фаховий боксер та його друг, у якого був день народження

У ДТП під Києвом загинули фаховий боксер та його друг, у якого був день народження

Фото: ТСН.ua

Водія іншого авто шпиталізували до лікарні.

Вранці 17 березня неподалік Києва сталася масштабна аварія, яка забрала життя двох молодих хлопців - одному було 24 роки, іншому виповнилося 22. Легковик, у якому вони їхали, на перехресті зіштовхнувся з іншим автомобілем. Його водія шпиталізували із травмами.

Траса Київ - Обухів. Автомобільні деталі розкидані на десятки метрів, під понівеченими легковиками тіла двох молодих хлопців. Поки поліцейські намагаються зрозуміти, як сталась аварія, рідні парубків не можуть повірити в те, що бачать.

ТСН вдається отримати відео з камер спостереження автомайстерні, що поруч. На ньому видно, як потік машин, які їдуть головною, зупиняється на червоне. Фургон із прилеглої дороги проїжджає на свій зелений сигнал, і знову світлофор перемикається. Водій "Ланоса" не гальмує і намагається проскочити, але в цей час на перехрестя вже виїхала "Ауді" - на свій зелений.

Водія "Ауді" вдається врятувати – ймовірно, чоловік був пристебнутий, подушки спрацювали і сліду від удару об скло немає.

"Дівчина-лікарка проїжджала повз. Одразу ж надавала першу допомогу", - каже очевидець ДТП Сергій.

Двоє людей загинули внаслідок зіткнення двох легковиків у Київській області

Двоє людей загинули внаслідок зіткнення двох легковиків у Київській області

"Пасажирів не було, водій "Ауді" керував сам. Його шпиталізували до Обухівської центральної районної лікарні", - говорить заступник керівника сектору поліції Олександр Маршаренко.

Водій та пасажир "Ланоса" загинули миттєво. Знайомі хлопців, які приїхали на місце аварії, розповідають: водієві того дня виповнилося 22. Його 24-річний пасажир - друг дитинства - Дмитро Лісовий був фаховим боксером, призером чемпіонатів України, колись на тренуваннях стояв у спарингу з Олександром Усиком.

Чому іменинник виїхав на червоне, щоби перетнути швидкісну трасу - друзям не втямки.

На шляху з Києва до Обухова дорога має по три смуги в кожен бік, відбійник, асфальтне покриття ідеальне. Тож водії люблять піднатиснути на газ.

Аварія спричиняє незначну тягнучку, але далі чимало водіїв після того, як роздивилися наслідки трощі й загиблих, їдуть значно вище сотні кілометрів.

Антон Страшко

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація