У ефірі каналу Ukraine Today вшанують пам‘ять жертв Голодомору

У ефірі каналу Ukraine Today вшанують пам‘ять жертв Голодомору

У ефірі каналу Ukraine Today вшанують пам‘ять жертв Голодомору

28 і 29 листопада ефір телеканалу буде присвячений пам‘яті геноциду 1932-33 років. 

Телеканал Ukraine Today присвятить ефір 28 і 29 листопада 2015 року вшануванню пам‘яті про Голодомор 1932 – 1933 років. Геноцид проти українців, запроваджений Радянською владою стане темою документальних фільмів, ексклюзивних інтерв‘ю та інформативних відео на телеканалі у ці дні.

Відомо, що Ukraine Today підготував англомовну інфографіку з найбільш вражаючими фактами того періоду.

Журналісти програми ‘VIEWPOINT' поспілкувались з дослідниками Голодомору – істориками, соціологами, культурологами, щоб дізнатися, що стало причиною Геноциду та які фундаментальні зрушення ця трагедія спричинила в розвитку українського суспільства і чи досягли своєї мети кривдники України. Ці англомовні інтерв‘ю вийдуть в ефірі телеканалу в цю суботу та неділю.

Окрім того, завдяки Ukraine Today іноземна аудиторія зможе побачити англійською мовою документальні фільми "Великий Голод" виробництва ТСН, 1+1 та "Теорія Геноциду" виробництва UA:ПЕРШИЙ.

28 листопада о 16:00 за київським часом Ukraine Today в ефірі закличе світ запалити свічку пам'яті жертв Голодомору.

"Для кожного українця Голодомор - це дуже особиста історія. В Радянському союзі будь-які згадки про нього були антидержавним злочином. Тому пам‘ять про цю страшну трагедію передавалася усно з покоління в покоління, завжди майже пошепки. Всі, хто вижив, за задумом системи, мали назавжди стати рабами. Та, як показує сучасна історія українського спротиву, цей задум радянської влади провалився. І нам дуже важливо пояснити міжнародній спільноті, чого насправді вартує наша свобода", - заявила генеральний продюсер каналу Тетяна Пушнова. 

Нагадаємо, що Ukraine Today є першою міжнародною інформаційною мультимедійною платформою, яка через супутник, кабельних операторів, інтернет та мобільні додатки розповсюджує англійською мовою інформацію про події в Україні та країнах Східної і Центральної Європи. Більше інформації ви можете знайти на сайті

Повʼязані теми:

Наступна публікація