У Гонконгу затримали українку за контрабанду кокаїну

У Гонконгу затримали українку за контрабанду кокаїну

Алла Олійник

Харків’янка прилетіла до Китаю з Африки.

У Гонконгу затримали 35-річну харків'янку, яку підозрюють у перевезенні наркотиків. Як стверджують її друзі, у Китай Алла Олійник прямувала до нареченого, громадянина Таїланду, з яким познайомилася в соцмережах, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Тричі іноземець оплачував їй подорожі до східних країн. Як розповідала жінка, в транзитних аеропортах невідомі щоразу передавали для нього якісь сумки, але в готелі, замість коханого, їх забирали інші люди.

35-річну українку затримали у Гонконзі за перевезення наркотиків у чужому наплічнику

35-річну українку затримали у Гонконзі за перевезення наркотиків у чужому наплічнику

Коли Алла вже хотіла розірвати дивні стосунки, він покликав заміж і запросив до Гонконгу. Жінка звільнилася з роботи та сіла на літак, в Ефіопії забрала черговий рюкзак для коханого. Саме в ньому в аеропорту Гонконга нібито знайшли кокаїн.

Тепер Аллі загрожує довічне ув'язнення. "Цей рюкзак вона вже повністю переглядала. Все звідти діставала. І, скажімо так, ніяких підозр у неї нічого не викликало. Окрім того, що він сам по собі був важкий. Я так розумію, що скоріш за все, воно було десь всередині, як приховані кишені", - розповіла  подруга затриманої Аліна Зінченко.

Раніше в Одеській області викрили та ліквідували морський канал контрабанди кокаїну з Південної Америки. У квітні цього року під час здійснення поглибленого огляду вантажу, що прямував до Європи із країни, яка є одним із найбільших виробників наркотиків у світі, правоохоронці виявили у контейнері з фруктами 12 кілограмів кокаїну. За цінами тіньового ринку вартість "знахідки" становить понад один мільйон доларів США.

Повʼязані теми:

Наступна публікація