У харківській багатоповерхівці виявили муміфіковані тіла літньої жінки та її сина

У харківській багатоповерхівці виявили муміфіковані тіла літньої жінки та її сина

Ілюстрація. / Фото: zyteli.com

Люди померли близько місяця тому. 

У Харкові у квартирі багатоповерхівки виявили муміфіковані тіла жінки та її сина.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на відділ комунікації поліції у Харківській області.

Зазначається, що 25 травня до поліції звернулися мешканці однієї із багатоповерхівок із повідомленням про те, що їхня сусідка не відчиняє двері.

За інформацією поліції, у квартирі правоохоронці виявили тіла жінки та сина. Поліції сусіди розповіли, що родина жила спокійно, ні з ким не конфліктувала.

Зазначається, що жінка була вже старенька, але доглядала за своїм хворим сином. Останній нібито був психічно нездоровим. За попередніми даними, першим помер 53-річний чоловік, а його 86-річна мати не мала змоги за собою доглядати самостійно й померла від виснаження.

Фахівці припускають, що вони померли близько місяця тому природною смертю. На момент виявлення родичів їх тіла вже встигли муміфікуватися.

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою "природна смерть". Перевірка триває.

Нагадаємо, у Житомирській області поліцейські 25 травня затримали молоду матір, яка підозрюється у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень її півмісячному сину. Зокрема, до Попільнянського відділення поліції 24 травня близько 22.30. від лікарів "швидкої" надійшло повідомлення про смерть дитини. За висновками судово-медичної експертизи, причиною смерті немовляти став перелом кісток черепа з пошкодженням головного мозку. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація