У Харківській області педофіл роками розбещував неповнолітніх хлопчиків у своїй автівці

У Харківській області педофіл роками розбещував неповнолітніх хлопчиків у своїй автівці

Фото: insightwearables.com

Зі своїми жертвами зловмисник знайомився у соцмережах.

У Харківській області 47-річний житель міста Краснограда протягом майже 10 років знайомився з малолітніми юнаками у Мережі під фейковими особистими даними, а потім розбещував їхПедофіла затримали 4 серпня після чергої заяви про розбещення 15-річного хлопця.

Про це повідомляють у МВС.

Так, під час розслідування поліцейські отримали інформацію про те що, злочин сексуального характеру чоловік вчиняв щодо ще одного неповнолітнього. Крім того, під час слідства виявилося, що 47-річний чоловік упродовж майже десять років діяв за однією схемою, знайомлячись зі своїми жертвами у соціальних мережах.

 Зловмисник реєструвався під виглядом малолітнього хлопця, а потім знайомився з юними користувачами, налагоджував з ними контакт і починав говорити на сексуальні теми. Після цього педофіл призначав зустріч і у своєму автомобілі вчиняв розпусні дії.

За фактом  розбещення неповнолітніх відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років. Наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Фото: МВС

Нагадаємо, у Сумах затримали педофіла, якого підозрюють у тому, що він заманив до себе додому і зґвалтував 9-річну дівчинку. Виявилося, що знайшов свою жертву чоловік через Інтернет. Спочатку зловмисник певний час спілкувався з дівчинкою у соцмережі, збираючи інформацію як про неї саму, так і про її оточення, а потім запропонував особисту зустріч. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація