У Харківській області у багатоквартирному будинку сталася пожежа: загинула жінка (фото)

Причина загоряння наразі з’ясовується.

У неділю, 3 січня, у м. Куп'янськ Харківської області сталася пожежа у чотириповерховому будинку. Унаслідок цього загинула 81-річна жінка.

Про це повідомляє ДСНС Харківської області.

"О 05:47 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу, що сталася у житловому чотириповерховому будинку за адресою: м. Куп'янськ, вул. Миру, 34. До місця події було направлено 2 відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах. На момент їх прибуття у квартирі на першому поверсі горіла кімната та коридор на площі близько 20 кв.м. Під час проведення розвідки ланкою газодимозахисної служби на сходовій клітині на рівні четвертого поверху знайдено непритомну господарку палаючої квартири, 1939 року народження. Її стан був критичний", - йдеться у повідомленні.

Вогнеборці  винесли жінку на свіже повітря та передали працівникам швидкої медичної допомоги. На жаль, лікарі врятувати її не змогли.

"Ймовірно, загибла намагалась знайти порятунок від пожежі і диму, рухаючись сходами угору. Але ж порятунок мав би бути з іншого боку — на вулиці", - зазначають надзвичайники.

О 06:25 пожежу локалізовано, а о 07:55 повністю ліквідовано.

Причина виникнення пожежі наразі з’ясовується.

Нагадаємо, у Рівненькій області чоловік підпалив себе і свій будинок. Наразі господар оселі з опіками перебуває в лікарні.

Несвяткові вогні: у приватному будинку Дніпра у пожежі загинули троє людей

Несвяткові вогні: у приватному будинку Дніпра у пожежі загинули троє людей

Повʼязані теми:

Наступна публікація