У Харкові бізнесмена розстріляли просто за кермом джипа

У Харкові бізнесмена розстріляли просто за кермом джипа

Міліціонери шукають кілерів, який вбили бізнесмена в Харкові / Фото: Blogger F0kus

Чоловік загинув на місці, некероване авто врізалося в балкон житлового будинку.

У Харкові 31 січня ввечері застрелили бізнесмена. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Харківській області.

У четвер близько 21.20 в чергову частину Московського райвідділу міста надійшло повідомлення про те, що водій автомобіля "Toyota Land Cruiser Prado", 49-річний приватний підприємець, з невідомих причин врізався в балкон житлового будинку по вулиці Гвардійців-Широнінців.

"На місці події співробітниками міліції було встановлено, що близько 21.15 біля вказаного будинку двоє невідомих з вогнепальної зброї заподіяли водієві автомобіля "Toyota Land Cruiser Prado" наскрізне вогнепальне поранення черевної порожнини, в результаті чого чоловік загинув на місці. В результаті автомобіль втратив керування і в'їхав у балкон житлового будинку. Дружина водія, 52-річна жінка, яка в цей час також перебувала в машині, отримала незначні травми. Після медичного обстеження та надання допомоги жінку відпустили додому", - говориться в повідомленні.

Слідчий відділ Харківського міськуправління міліції вніс інформацію про подію в Єдиний реєстр досудових розслідувань. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

"Співробітники міліції проводять необхідні слідчі і оперативні дії з метою встановлення обставин події та осіб, які вчинили злочин", - говориться в повідомленні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація