У Харкові чоловік викинув з вікна власну дружину. Підозрюваний провину заперечує

У Харкові чоловік викинув з вікна власну дружину. Підозрюваний провину заперечує

Чоловіка взяли під варту на два місяці.

У Харкові жінка впала з вікна своєї квартири. Каже, що униз виштовхнув власний чоловік. Підозрюваного вже затримали. Він свою провину заперечує, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Жінка вилетіла з вікна четвертого поверху о шостій ранку. Її сусід Олександр живе поверхом вище. Зранку вийшов на балкон і усе побачив на власні очі. "Ногами вперед випала і головою вдарилася", - згадує він.

Жінку з травмою голови і переломом тазу забрали до лікарні. Їй пощастило, що вижила,- кажуть лікарі. Жінка пролетіла 12 метрів і впала на клумбу, ймовірно, вона зменшила удар. 

Два дні потерпіла була непритомною. Коли прийшла до тями, то розказала, що випала з вікна не випадково, виштовхав її власний чоловік. 

"Він її ревнував. Саме тому виникали сварки й спричинення тілесних ушкоджень", - каже прокурор Олексій Медяник. 

Жінка перебуває у важкому стані, до неї не пускають. Про її сімейне життя розповідають сусіди. У цівільному шлюбі з нинішнім чоловіком живе 12 років, має з ним спільного сина. З квартири постійно чутно скандали. Навіть поліцію доводилось викликати.

Останній скандал нібито стався через гроші. Потерпіла працює, а її чоловік - ні. "Вона прийшла з роботи, принесла гроші, а він їх забрав", - каже сусідка Есмеральда Шевчук.

Чоловіка затримали, щойно жінка дала покази. Усі звинувачення він відкидає. "Я її вдарив, але не виштовхував", - каже підозрюваний Артур Щербаков. За його словами, дружина навмисне обмовила.

Чоловіка узяли під варту на два місяці. Його підозрюють у замаху на вбивство. Санкція статті передбачає 15 років за ґратами. 

Кореспондентка ТСН Юлія Семененко. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація