У Харкові евакуйовані з Уханя пасажири зійшли з борту - їх вже оформили прикордонники

У Харкові евакуйовані з Уханя пасажири зійшли з борту - їх вже оформили прикордонники

Фото: Офіс президента України

На літаку була майже сотня людей, включно з членами екіпажу і медперсоналом.

У Міжнародному аеропорту Харкова співробітники Держприкордонслужби вже оформили 94 осіб, які прибули спецрейсом з Китаю.

Про це повідомили у ДПСУ.

Як зазначається, на його борту літака - 22 особи – члени екіпажу і супроводжувального медперсоналу, а також 72 пасажири.

"Серед пасажирів, які будуть направлені на обсервацію, 45 громадян України та 27 іноземців (громадяни Аргентини, Еквадору, Домініканської Республіки, Сальвадору, Коста-Ріки, Чорногорії, Панами та Ізраїлю)", - йдеться в повідомленні.

Евакуйовані з Китаю громадяни України будуть розміщені у Нових Санжарах Полтавської області. Літак і багаж будуть дезінфікувати впродовж трьох годин. Пасажирів будуть везти не через обласний центр у супроводі поліції.

Нагадаємо український літак 18 лютого вилетів до китайського міста Ухань, щоб забрати з епіцентру коронавірусу наших громадян та іноземців. 19 лютого літак прибув до КНР. 20 лютого о 9:36 авіалайнер SkyUp рейсу PQ 7302 приземлився в аеропорту "Бориспіль", після того як намотав понад десять кіл над Харківською областю.У Києві він сів лише на дозаправку, а далі попрямував до Харкова.

Смертоносний коронавірус з Китаю

Смертоносний коронавірус з Китаю

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація