У Харкові грабіжники протаранили автомобілі на парковці, втікаючи від поліції

Також зазначив ушкоджень службовий автомобіль патрульної поліції.

У Харкові грабіжники влаштували масову ДТП на парковці біля торговельного комплексу, коли їх схопили на гарячому.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

"Подія сталася на паркувальному майданчику біля торговельного комплексу у Київському районі 2 грудня близько 14-00", - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, 48-річний чоловік підійшов до свого автомобіля і побачив у ньому зловмисника, який вже встиг взяти куртку та планшет. Власник авто почав витягати незнайомця з машини, між чоловіками виникла бійка.

Як зазначається, зловмисник дістав предмет, схожий на ніж, та почав погрожувати його застосуванням. Цієї миті до чоловіків під’їхала Skoda, нападник сів в авто і поїхав з місця злочину, проте його почали переслідувати патрульні поліцейські на службовому автомобілі.

Намагаючись втекти від правоохоронців, зловмисники протаранили декілька авто на парковці торговельно-розважального комплексу "Україна". Поліцейські доправили зловмисників до відділу, з’ясувалося, що ними виявилися 43- та 31-річні громадяни України та 39-річний громадянин Грузії.

Наразі інформація зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень, вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань, усі обставини події встановлюються.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика!

Нагадаємо, раніше у Кривому Розі співробітники магазину знешкодили грабіжника в масці кота і з сокирою. Злочинця скрутили і тримали до приїзду поліції.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація