У Харкові конфлікт маршрутників закінчився різаниною

У Харкові конфлікт маршрутників закінчився різаниною

Одного з чоловіків доправили до лікарні, іншого - до райвідділення поліції.

У Харкові сварка двох маршрутників закінчилася ножовими пораненнями. Постраждалого ушпиталили, а нападник утік.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Харківської області.

Подія сталася у Київському районі Харкова на зупинці тролейбусу по вулиці Амурській. Заявник повідомив, що отримав ножове поранення від колеги під час з'ясування стосунків. Після чого той поїхав у невідомому напрямку.

Медики швидкої доправили потерпілого до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Зараз стан здоров’я чоловіка медики оцінюють як задовільний.

Правоохоронці встановили особу нападника. Ним виявився 50-річний громадянин Азербайджану. Чоловік покинув маршрутку біля автозаправної станції на проспекті Московському та поїхав з місця на власному авто. Його розшукали і доправили до відділка.

"Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 2 років. Триває слідство", - зазначили у поліції.

Нагадаємо, що у селищі Райгородок на Донеччині затримали чоловіка за вбивство власної матері. Під час сварки з нетверезим сином літня жінка отримала смертельні травми.

Новини України: чому діти вбивають власних батьків

Новини України: чому діти вбивають власних батьків

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація