У Харкові люди у масках підірвали банкомат і викрали всі кошти

У Харкові люди у масках підірвали банкомат і викрали всі кошти

Поки невідомо, яку суму поцупили

Вночі невідомі підірвали банкомат у Харкові. Вибух був такої сили, що потрощило не тільки сам апарат, пошкодило й магазин, у приміщенні якого банкомат стояв. Оскільки приміщення було зачинене, ніхто не постраждав, йдеться в ТСН.12.00.

Нині продовольчий магазин на проспекті Перемоги у Харкові, де стався вибух, понівечений. Ударна хвиля геть розтрощила двері закладу. Біля входу потрощений банкомат. Касет, в яких зберігалися гроші, немає. Як кажуть мешканці сусідніх багатоповерхівок, рвануло майже о третій ночі. Від потужного вибуху прокинулись люди чи не у всьому кварталі. 

«За висновками експертів всередині стався вибух газоповітряної суміші. Сума збитків наразі встановлюється», - кажуть в поліції.

Чи підпалили зловмисники газовий балон, в поліції не уточнюють. Відомо, що крадіїв досі не знайшли. Офіційної інормації про них мало: скільки їх було, в якому напрямку і на якій машині вони втекли, не розголошують. Втім, відомо, що поблизу банкомата працювали камери спостереження, нині в поліції вивчають записи. Своєю чергою свідки кажуть, грабіжники були у масках, їхніх облич нібито не розгледіли.

Нагадаємо, в цьому місяці це вже друге пограбування банкомату на Харківщині. 6 червня було підірвано банкомат у селищі Рогань .

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація