У Харкові на авіазаводі живе місцева "Хатіко", яка вже 4 роки чекає на господаря

У Харкові на авіазаводі живе місцева "Хатіко", яка вже 4 роки чекає на господаря

Співробітники сподіваються, що господар знайдеться.

Безпорідна Джульєтта з'явилася на Харківському авіаційному заводі влітку чотирнадцятого. Тоді сюди цілодобово прилітали гелікоптери, які доправляли на аеродром поранених бійців з Донбасу, йдеться в ТСН.12.00.

Військових забрали до шпиталю, а от пес - залишився на прохідній заводу. І все видивляється, коли прийде його господар.

Спочатку собаку назвали Атошкою. Але потім з’ясувалося, що це дівчинка, і її перейменували на Джульєтту. Оселилася собака на прохідній заводу. З'ясувалось, Джульєтта - прекрасний охоронець. До того ж знає команди.

Характер у Джульєтти легкий та веселий, кажуть співробітники заводу. Але іноді вона починає сумувати. Лежить і годинами дивиться у бік злітної смуги.

«Вона звідти прибігла, і ось вона сидить і чекає. В один бік дивиться, у нас там злітна смуга. Вдивляється, буває заходять, вона понюхає підійде, напевно шукає свого бійця», - каже начальник зміни охорони Олена Каменева.

За чотири роки хазяїн Джульєтти так і не повернувся за нею. Собаку неодноразово намагалися забрати до себе робітники, але марно.

Джульєтту на заводі люблять та балують - котлет та ковбаси вона не їсть, іноді відмовляється навіть від солодощів. Та найбільше собака любить горіхи. Настільки, що навіть лущить їх самотужки.

А нещодавно Джульєтта знайшла свого Ромео - тож вірогідно навесні стане мамою. І хоча Джульєтту на заводі люблять та дбають про неї, все одно сподіваються - вона таки дочекається свого бійця.

Повʼязані теми:

Наступна публікація