У Харкові силовики застрелили колишнього АТОвця з гранатою, якого підозрюють у здирництві

У Харкові силовики застрелили колишнього АТОвця з гранатою, якого підозрюють у здирництві

Фото: ТСН.ua

Здирники вимагали від бізнесменів 50 тисяч доларів.

У Харкові біля метро сталася стрілянина. Уже відомо про одного загиблого. Як вдалося з'ясувати ТСН, йдеться про спецоперацію силовиків. Під час затримання підозрюваних зчинилася стрілянина у людному місці.

Стрілянина сталася біля гуртожитку близько 15:00 просто під вікнами у людей. Слідчі вже звідси поїхали. На місці працювали експерти-криміналісти, представники військової прокуратури.

Перелякані мешканці будинку з журналістами не спілкуються. Не на камеру кажуть, що почули кілька пострілів, а потім вже побачили людей у формі і тіло чоловіка на землі. Пораненого намагалися врятувати медики, але довезти до лікарні не встигли - він помер.

За даними ТСН, це була спецоперація СБУ. Затримували чоловіків, які вимагали гроші у підприємців. Як повідомило джерело ТСН, затримання відбувалося просто під час передачі коштів у розмірі 50 тисяч доларів. Відбувалося все біля супермаркета, який розташований неподалік.

У Харкові під час затримання підозрюваних зчинилася стрілянина біля метро

У Харкові під час затримання підозрюваних зчинилася стрілянина біля метро

"Що бачили? Поліція, СБУ. Затримали двох осіб - один у наручниках, інший - без. Дуже довго щось з'ясовували", - каже очевидиця.
Один із затриманих спротиву не чинив. Інший кинувся навтьоки. Його почали переслідувати бійці спецпідрозділу "Альфа". Коли втікача наздогнали біля гуртожитку, той витягнув бойову гранату і погрожував її підірвати. Тоді бійці були змушені застосувати зброю.

За даними ТСН, загиблий - колишній військовослужбовець, учасник АТО. З армії звільнився взимку цього року. Як повідомили джерела, після цього почав займатися здирництвом. Офіційного підтвердження цього ще немає. В СБУ пообіцяли розповісти деталі згодом.

Мар'я Уманська

Повʼязані теми:

Наступна публікація