У Харкові п'яний водій легковика Renault лоб у лоб протаранив Fiat Doblo, є загиблі

Через потрощені авто посеред дороги утворився чималий затор.

У Харкові на проспекті Тракторобудівників смертельно зіткнулися Fiat Doblo і Renault Fluence.

Про це повідомили місцеві мешканці у соцмережі і виклали моторошні фото з місця аварії.

Як зазначається, подія сталася близько 10:15 ранку четверга, 25 серпня.

Унаслідок потужного зіткнення загинули двоє людей - 58-річний чоловік і жінка 61-го року народження.

"Водій Renault, водій Fiat і два пасажири Fiat перебувають у лікарні. За інформацією з лікарні, водій Renault - п'яний. Травми важкі: у водія Renault - перелом ноги, ЗЧМТ, струс, шоковий стан, у водія Fiat - перелом двох ніг, шоковий стан. У постраждалої пасажирки Fiat - переломи руки і ноги, шоковий стан, у чоловіка-пасажира Fiat - перелом лівої гомілки, травми грудної клітини", - додав керівник відділу Управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції в Харківській області Олег Никоненко, пише "МедіаПорт".

За словами правоохоронця, Renault Fluence під керуванням 43-річного водія виїхав на зустрічну смугу, і дотично зіткнувшись із попутним ВАЗ-2110, лоб у лоб протаранив Fiat Doblo.

Окремо харків'яни повідомляють, що через аварію на проспекті утворився величезний затор, рух транспорту ускладнений в обидві сторони.

Нагадаємо, раніше у Києві позашляховик протаранив і "зім'яв" поліцейське авто. За попередніми даними, патрульні з включеним світловим сигналом рухалися на заборонний сигнал світлофора.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація