У Харкові сталася перестрілка між десятками людей, постраждалий у важкому стані

У Харкові сталася перестрілка між десятками людей, постраждалий у важкому стані

У Харкові сталася перестрілка між десятками людей, постраждалий у важкому стані

Фото: sq.com.ua

У конфлікті брали участь від 20 до 40 чоловіків.

Увечері 31 серпня у Харкові біля заводу "Турбоатом" стався конфлікт між двома групами людей загальною кількістю більше 20 осіб. Сторони конфлікту застосували зброю, внаслідок чого поранено щонайменше одну людину.

Про це повідомляє поліція Харківщини.

Інформація про подію надійшла до правоохоронців о 20.40. На місце події виїхала слідчо-оперативна група і керівництво поліції.

Під час конфлікту була застосована травматична та вогнепальна зброя. Один постраждалий із вогнепальним пораненнями грудей та обох ніг у важкому стані перебуває у лікарні.

За словами, заступника начальника слідчого управління ГУНП в Харківській області Андрія Шарніна, належність учасників конфлікту до будь-яких організацій поки що не встановлена. Правоохоронці проводять усі необхідні слідчі дії і оперативно-розшукові заходи.

Водночас місцеве видання SQ повідомило про те, що у перестрілці брали участь близько 40 людей, у тому числі люди у камуфляжній формі. Очевидці розповіли, що пролунало не менше 15 пострілів. Поранення отримали дві людини.

Коли поліція прибула на місце події, учасники конфлікту вже втекли. За інформацією видання, на місці конфлікту нікого не затримали.

Нагадаємо, 17 лютого у Харкові сталася перестрілка між бійцями батальйону "Донбас" і активістами "Східного корпусу". Внаслідок стрілянини поранення отримав водій "Східного корпусу" Ігор Пушкарьов. У нього серйозні поранення живота і грудної клітини. За однією з версій, конфлікт стався через блокаду поставок вугілля на Донбасі. 

Поліцейські затримали дев'ятьох осіб, у затриманих вилучили зброю. За попередньою інформацією, стріляли з мисливської зброї. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація