Троє загиблих та четверо травмованих: у Харкові у смертельну ДТП потрапила "швидка" з пацієнтом

Чотирьох пасажирів шпиталізували у тяжкому стані.

Увечері п'ятниці, 10 квітня, у Харкові на окружній дорозі в районі Рогані зіткнулися Daewoo і "УАЗ" швидкої допомоги.

У результаті аварії троє пасажирів загинули, а ще четверо отримали травми. Про це повідомляє "Суспільне: Харків" із посиланням на заступника начальника Головного управління поліції Харківщини Сергія Чижа. 

За словами правоохоронця, у "швидкій" був автореєстратор, котрий зафіксував момент ДТП: легковик раптово виїхав на зустрічну смугу та врізався в автівку з медиками. В автівці перебували п'ятеро людей, серед яких пацієнтка. Водій загинув на місці, тоді як ще чотирьох людей шпиталізували у тяжкому стані.

Також на місці ДТП загинули водій (попередньо, жінка) та пасажир Daewoo.

За словами заступника директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Юрія Подзолкова, четверо медиків бригади "швидкої" везли пацієнтку з селища Хорошеве (Харківський район) до Харкова. Загиблому водієві - за 50 років, на роботу він влаштувався два роки тому. Водночас, пацієнтка та троє працівників "швидкої" у вкрай тяжком стані у лікарні.

Момент аварії зі швидкою на окружній у Харкові зафіксував відеореєстратор. Як розповів заступник начальника...

Опубліковано UA: Харків Пʼятниця, 10 квітня 2020 р.

Раніше у Харкові відбулася погоня за мотивами голлівудського блокбастеру. Там було все: незаконні перегони, аварія та арешт. Поліцейські затримали нічного стрітрейсера та виявилося, що він не простий любитель швидкості, а скандально-відомий порушник, який звик виходити сухим із води.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація