У Харкові внаслідок нічної стрілянини в караоке постраждали двоє людей

У Харкові внаслідок нічної стрілянини в караоке постраждали двоє людей

Фото: УНІАН

У поліції шукають свідків.

В Основ'янському районі Харкова внаслідок стрілянини двоє чоловіків 37 та 27 років отримали вогнепальні поранення грудної клітини.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Харківській області.

Чоловіків ушпиталили, а правоохоронці розпочали досудове розслідування за статтями щодо хуліганства та порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням. 

"Максимальне покарання згідно з санкціями статей передбачає до 7 років позбавлення волі", - зазначили у поліції, додавши, що триває пошук свідків інциденту. 

Водночас, як повідомляє АТН із посиланням на соцмережі, стрілянина відбулася у ніч проти неділі, 19 липня, близько 01:20, у караоке Panorama Lounge, розташованому на п'ятому поверсі ТРЦ Palladium за адресою: Костюринський провулок, 2. 

Раніше у Чернівцях на вулиці Небесної Сотні сталося вбивство чоловіка. Цей момент зафіксувала камера відеоспостереження. За даними ЗМІ, це була помста. 54-річний чоловік нібито вбив батька чоловіка, який, своєю чергою, торік убив його сина. У поліції цю версію не підтвердили і не спростували. У серпні 2019 року на Гравітоні в Чернівцях сталася масова бійка між членами двох родин вихідців з Азербайджану. Внаслідок різанини тоді загинув молодий хлопець. 

Замість оплати, дістав кулю: у Києві пасажир стріляв у таксиста, який його підвозив

Замість оплати, дістав кулю: у Києві пасажир стріляв у таксиста, який його підвозив

Повʼязані теми:

Наступна публікація