У Харкові впіймали на бандитських діях поліцейського

У Харкові впіймали на бандитських діях поліцейського

Фото: pixabay.com

Правоохоронця затримали по гарячих слідах після нічного нападу та пограбування.

У Харкові затримали двох чоловіків, які підозрюються в нападі та пограбування перехожого. Один із можливих бандитів – правоохоронець.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, о 3:14 ночі проти суботи, 9 листопада, на вулиці Академіка Барабашова двоє молодиків побили 37-річного чоловіка. В нього відібрали сумку з особистими речами та золотий ланцюжок.

Потерпілого з травмами доставили до лікарні. Правоохоронцям побитий чоловік розповів, як виглядали нападники. За цими прикметами патрульні оперативно виявили двох підозрілих осіб. Ті при наближенні поліцейських викинули на землю речові докази – вкрадене майно побитого чоловіка.

Як з’ясувалося, одним із затриманих виявився 23-річний співробітник відділу поліції в метрополітені. Його подільником був 24-річний приятель. За фактом скоєння злочину відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій. "Санкція передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Матеріали кримінального провадження направлені до територіального управління ДБР", - повідомили в поліції та додали, що керівником обласної поліції призначено ще окреме службове розслідування. 

Раніше в Києві затримали банду розбійників, які на території Сирецького парку напали на двох хлопців і пограбували. У затриманих вилучили мобільний телефон потерпілого, а також ніж, яким вони погрожували.

Троє молодиків на Рівненщині вчинили розбійний напад на фермера

Троє молодиків на Рівненщині вчинили розбійний напад на фермера

Повʼязані теми:

Наступна публікація