У Харкові заворушення: офіс "Партії регіонів" закидали камінням, на вулицях стрілянина

У Харкові заворушення: офіс "Партії регіонів" закидали камінням, на вулицях стрілянина

У харкові стріляють на вулиці Скрипника / Фото: Медіапорт

У місті сьогодні відбуваються два мітинги.

У Харкові сьогодні, 3 серпня, пікетують прихильники й опоненти "Опозиційного блоку".

На мітинг на підтримку екс-губернатора Михайла Добкіна та його політсили під будівлею ОДА зібралося близько 150 осіб. Вони вимагали зареєструвати партію на виборах до місцевих рад. Мітингувальники тримали плакати: "Харківщина за опоблок", "Харківщина за законні вибори", "Законну реєстрацію опоблоку", повідомляє Восточный дозор.

150 осіб прийшло підтримати "Опозиційний блок у Харкові / Фото: Восточный дозор

Водночас перед будівлею управління юстиції активісти виступали проти реєстрації "Опозиційного блоку" на виборах. Мітингувальників було близько 30 осіб, вони тримали плакати: "Харків без опозиційного блоку", "Харків спецрегіон. Крим. Донбас".

Активісти під управлінням юстиції виступають проти реєстрації "Опблоку" / Фото: Восточный дозор

Пізніше, згідно із повідомленням агентства "Медіапорт", у місті почалися заворушення. Хлопці в балаклавах розбили мікроавтобуси охорони Добкіна й почали кидати каміння в будівлю колишнього офісу "Партії регіонів" на вулиці Скрипника, де також почалася стрілянина. Між українськими активістами та людьми, яких назвали "тітушками "Опозиційного блоку" зав'язалася бійка.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура має питання до низки народних обранців. У поле зору слідчих потрапили, зокрема, депутати від "Опозиційного блоку". Готуються подання про позбавлення їхньої недоторканності та арешт.

Повʼязані теми:

Наступна публікація