У Харкові зі зброєю напали на бійця "Айдару"

У Харкові зі зброєю напали на бійця "Айдару"

У Харкові зі зброєю напали на бійця "Айдару"

Фото: Facebook/ Максим Копилов

Напад міг скоїти військовий з батальйону "Донбас".

У Харкові зі зброєю напали на колишнього бійця батальйону "Айдар" Максима Копилова.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на відділ комунікації ГУНП України в Харківській області.

Правоохоронці перевіряють, чи причетний до нападу військовослужбовець з батальйону "Донбас". Слідчі направили у військове формування відповідний запит. Якщо ця інформація підтвердиться, справу буде передано до військової прокуратури. Наразі ж відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

У коментарі УНІАН дружина постраждалого Ія Копилова повідомила, що напад стався вчора, 10 вересня, близько 17:00 поблизу багатоповерхівки, де мешкає подружжя. Нападник перед тим приїхав до будинку та почав трощити вікна їхньої квартири, розташованої на першому поверсі. Після цього зловмисник біля будинку побачив чоловіка, який повертався додому, та напав на нього з ножем. За словами жінки, нападник також планував використати автомат, який був у автомобілі, однак йому завадив друг Копилова, який був поруч.

Внаслідок нападу Копилов отримав поранення, його прооперовано.

Нагадаємо, що на Харківщині СБУ затримала свого працівника за збройний напад на інкасаторську машину. Під час обшуків правоохоронці вилучили майже 50 тисяч доларів США, пістолети Макарова та "Вальтер" з бойовими набоями. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація