У Харкові посеред ринку провалився асфальт: утворилася кількаметрова яма

У Харкові посеред ринку провалився асфальт: утворилася кількаметрова яма

На тепломережі стався прорив.

На одному з харківських ринків під землю пішов чималий шмат асфальту.

Про це розповіли у ТСН. Ранок 19 листопада.

Інцидент стався напередодні ввечері в одному зі спальних районів міста. Покриття з гуркотом осіло одразу в двох місцях між крамницями. Кількаметрова у діаметрі яма утворилася через порив на тепломережі, кажуть рятувальники. Справа у тому, що вода підмила ґрунт, а той не витримав і просів.

"Вимило пісок, обвалився асфальт. Тепловики та інженерні служби доповідають про те, що всі будинки будуть з теплом, нікого від тепла відключати не будуть", - каже заступник керівника ГУ ДСНС у Харківській області Анатолій Торяник.

На харківському ринку під землю провалися шмат асфальту

На харківському ринку під землю провалися шмат асфальту

Минулося без потерпілих. Магазини теж цілі. Але самі продавці добряче нажахані. Адже земля тріщала просто на їхніх очах.

Надзвичайники огородили торговий ряд і оглянули ями. За їхніми словами, загрози подальшого руйнування немає. ліквідувати наслідки обіцяють менш ніж за добу. 

Як повідомлялося, у Рівному під землю провалився асфальт. Провалля діаметром кілька метрів утворилось на пішохідній частині. Провалля завглибшки метрів шість утворилося посеред тротуару на вулиці Генерала Безручка. Потерпілих внаслідок інциденту немає. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація