У Херсоні мама 5-класника із матюками побила його кривдників на очах інших школярів

У Херсоні мама 5-класника із матюками побила його кривдників на очах інших школярів

Фото: pixabay.com

Перепало учням, котрі на два роки старші за малюка.

У Херсоні мама 5-класника прийшла до школи і надавала стусанів учням старших класів, а діти, що стали свідками, зняли це на відео. Тепер із учасниками конфлікту розмовляють правоохоронці, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Жінка прийшла в кабінет, де були учні 7 класу. Ті заперечували знущання з її сина – казали, що той сам спровокував конфлікт. "Якщо хоч одна волосина з моєї дитини впаде, я тебе розірву. Ти затямив? Ти! Затямив?", - кричала мама 5-класника на одного з учнів. Олена Тимошенко не приховує, що готова й далі захищати свого сина, бо той неодноразово скаржився на старших школярів і черговий випадок став останньою краплею. "Він мені подзвонив по телефону. Він плакав, що мама, мене б’ють семикласники", - розповіла вона.

У Херсоні жінка побила старшокласників за образу сина

У Херсоні жінка побила старшокласників за образу сина

Після дзвінка малого мама побігла до школи з’ясовувати стосунки. У кабінет до кривдників прийшла під час перерви, коли вчителька вийшла з класу. Директор школи викликала патрульних, бо, за її словами, жінка поводилася неадекватно. "Людина на наші вимоги, дорослих людей, адміністрації, не реагувала. Ми викликали поліцію, поліція приїхала через годину", - каже директор середньої школи № 36 Вікторія Соловйова.

Учні ж звинувачують у конфлікті один одного. "П’ятикласники почали світити лазерною указкою нам в обличчя. Ми зробили зауваження – він виходить і починає мене бити. Ну, я його відштовхував", - твердить учень 7-го класу Данило Рожковський. Батьки ж 5-класників запевняють, що  старші хлопці постійно чіпляються до молодших. "Вони всіх, це ж не тільки цих двох. Батьки мовчать. От мамочка навіть прийшла, говорить за спиною, а на камеру сказати боїться", - твердить мама одного з 5-класників Аліна Кулькова.

Батьки побитих 7-класників написали заяви до поліції, а правоохоронці відкрили провадження за завдання легких тілесних ушкоджень. "Після проведення судово-медичних експертиз буде перекваліфіковано, або ж продовження розслідування за вказаною статтею. Та у разі доведення вини маму буде притягнуто до кримінальної відповідальності", - розповіла начальник відділу ювенальної превенції ГУНП у Херсонській області Тетяна Пшонь. Мами 5-класників також вирішили добиватися справедливості за допомоги правоохоронців і написали заяви на 7-класників.

Кореспондент ТСН Олена Ваніна

Повʼязані теми:

Наступна публікація