У Херсонській області пролунав вибух на АЗС, є постраждалі

У Херсонській області пролунав вибух на АЗС, є постраждалі

Фото: Управління ДСНС у Херсонській області

Двоє людей з місця події забрали медики.

У Великоолександрівському районі Херсонської області стався вибух на заправці. Там з невідомої причини розірвалася ємність на 10 кубічних метрів із парами газу та мастила.

22 лютого о 11:23 на пульт зв’язку 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Великоолександрівського району...

Опубліковано Сергієм Чорним Субота, 22 лютого 2020 р.

Як повідомив у соціальних мережах керівник обласного главку ДСНС Сергій Чорний, інформація про подію надійшла о 11:23 в суботу, 22 лютого. На місце було спрямовано дві одиниці техніки та вісім працівників пожежно-рятувальної частини. Вибух не спричинив горіння, однак для охолодження ємності рятувальні підрозділи здійснили її проливку.

"Під час вибуху постраждали два співробітники АЗС. Один із них (34-річний чоловік) був доставлений швидкою до Великоолександрівської ЦРЛ з опіками обличчя та рук третього ступеню, інший отримав легкі опіки обличчя та рук другого ступеню, проте від госпіталізації відмовився. Станція знаходиться на безпечній відстані від житлових будинків. Мешканці населеного пункту не постраждали", - повідомив начальник ДСНС Херсонської області.

Цього тижня в Чернігівській області біля селища Лосинівка Ніжинського району сталася пожежа на нафтобазі. Там 20 лютого загорівся резервуар із бензином ємністю 400 кубометрів.

На АЗС у Миколаєві переплутали пальне та занапастили щонайменше 20 автомобілів

На АЗС у Миколаєві переплутали пальне та занапастили щонайменше 20 автомобілів

Повʼязані теми:

Наступна публікація