У Херсонській області жертвами аномальної спеки стали двоє людей - ЗМІ

У Херсонській області жертвами аномальної спеки стали двоє людей - ЗМІ

Фото: Pexels

Погода у Херсоні кілька днів поспіль б'є температурні рекорди.

Впродовж понеділка, 6 липня, у Херсонській області зафіксували два летальні випадки, які пов'язують із аномальною спекою

Про це повідомляє "Kherson.net.ua".

Зазначається, що у Білозерському районі неподалік військової частини виявили тіло 25-річної жінки, яка працювала в полі між селищем Антонівка та селом Садове. Попередньо, причиною смерті став тепловий удар.

"Перед смертю жертва перебувала в стані агонії, викликаній тепловим ударом, - йдеться у повідомленні - Це висока температура тіла (40 градусів за Цельсієм і вище), почервоніла шкіра, зниження зору, прискорене дихання, тахікардія, пульсуючий головний біль, теплові судоми, галюцинації, можлива втрата свідомості".

Ще однією жертвою спеки став 39-річний тракторист, тіло якого виявили на в'їзді до села Приморське Голопристанського району.

"Чоловік помер просто у комбайні, - зазначають у виданні. - Медики, що приїхали, констатували біологічну смерть, також від теплового удару".

Як повідомлялося, погода у Херсоні кілька днів поспіль б'є температурні рекорди та дивує своїми аномаліями: вранці палюче сонце, а увечері рясний дощ. Впродовж понеділка, 6 липня, в місті трималася рекордна спека - до 38 градусів тепла.

Спекотна погода: які температурні рекорди відчули жителі Півдня та Сходу України

Спекотна погода: які температурні рекорди відчули жителі Півдня та Сходу України

Повʼязані теми:

Наступна публікація