У Хмельницькій області мати побила 4-річну доньку: дитина перебуває без свідомості у реанімації

У Хмельницькій області мати побила 4-річну доньку: дитина перебуває без свідомості у реанімації

Фото: Unsplash

Лікарі борються за життя дівчинки.

У Хмельницькій області мати жорстоко побила свою 4-річну доньку: дитина опинилася у реанімації.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції у Хмельницькій області.

Зазначається, що про потерпілу дівчинку правоохоронцям повідомив черговий лікар дитячої обласної лікарні. За його словами, з одного із сіл Хмельницького району до реанімаціх доставили дівчинку без свідомості з великою кількістю тілесних ушкоджень. Інцидент стався 7 жовтня, але вона досі не прийшла до тями. Лікарі борються за її життя. 

Тоді поліція вирушила до села, де проживає дівчинка. Правоохоронці з'ясували, що дитина разом зі старшою сестричкою були вилучені із сім'ї та деякий час проживали у дитбудинку сімейного типу. Утім, нещодавно їхня 34-річна мати вийшла заміж і через суд повернула дівчаток.

Мати дитини розповіла, що її молодша донька має напади епілепсії. Відтак травми вона отримала під час чергового загострення хвороби. Утім, вихователі дитячого будинку кажуть, що нічого подібного за дівчинкою не спостерігали. Спеціалісти з'ясували, що травми пов'язані з побиттям.

Матері вже оголосили про підозру у вчиненні злочину за статтею "умисне тяжке тілесне ушкодження". Крім того, встановлено, що жінка має кримінальне минуле через майнове злочини. Наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. 

Як повідомлялося раніше, у столиці чоловік після конфлікту з ексдружиною спалив свого 6-річного сина. Поліція отримала повідомлення про те, що в одній з квартир зачинився чоловік з малолітньою дитиною і нікого не впускає. Згодом він підпалив житло. Працівники служби порятунку зрізали двері, потрапили всередину приміщення та загасили пожежу. Як виявилося, осередком пожежі був диван, на якому виявили тіло малолітнього хлопчика з ознаками насильницької смерті. 

Чоловікові, який нібито спалив 6-річного сина, суд обиратиме запобіжний захід

Чоловікові, який нібито спалив 6-річного сина, суд обиратиме запобіжний захід

Повʼязані теми:

Наступна публікація