Побила до смерті 4-річну доньку за "погану поведінку": у Хмельницькій області судитимуть жінку

Побила до смерті 4-річну доньку за "погану поведінку": у Хмельницькій області судитимуть жінку

Фото: Pixabay.com/Kibi86

Медики боролися за життя дитини майже місяць, однак врятувати її не вдалося.

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо мешканки Хмельницького району, яка побила 4-річну доньку. Дівчинка потрапила до реанімації, а через майже місяць померла.

Про це у вівторок, 26 січня, повідомляє пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

"За процесуального керівництва Хмельницької місцевої прокуратури слідчими районного відділення Хмельницького відділу ГУНП в області завершено досудове розслідування кримінального провадження за фактом смерті 4-річної дівчинки. Вкоротила віку малолітній її матір – 34-річна мешканка с. Ходаківці Хмельницького району", — йдеться у повідомленні.

Горе-матір стверджує, що побила дитину, через те, що та погано поводилася. Била дівчинку в усі частини тіла, навіть по голові.

"Травмовану дитину із численними саднами, переломом руки та закритою черепно-мозковою травмою у жовтні минулого року було госпіталізовано до реанімаційного відділення дитячої лікарні. Медики боролись за її життя майже місяць, однак усі зусилля виявились марними", — додали у прокуратурі.

За результатами досудового розслідування зібрано достатню кількість доказів вчинення вказаною особою кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального  кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого). Обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо підозрюваної, яка утримується під вартою, направлено для розгляду до Хмельницького міськрайонного суду.

Нагадаємо, в окупованому Криму 23-річний батько вбив свою півторарічну доньку. Він побив її, а потім, щоб дитина не плакала, кілька разів придушив її стрічкою натільного хрестика. 

У Хмельницькій області лікарі намагаються врятувати дівчинку, яку, ймовірно, побила власна матір

У Хмельницькій області лікарі намагаються врятувати дівчинку, яку, ймовірно, побила власна матір

Повʼязані теми:

Наступна публікація