У холодному салоні мерзли пасажири: під Черніговом водій не міг завести мікроавтобус через мороз

Допомогла водієві поліція.

У Коропському районі Чернігівської області рейсовий мікроавтобус не міг продовжити рух через те, що паливна система замерзла і припинила працювати. У холодному салоні перебували пасажири. Рятували людей поліцейські.

Про це повідомляє поліція області.

Як виявилося, вранці неділі, 7 лютого, температуру повітря в регіоні опускалася до -20°C, що призвело до замерзання паливної системи. Водій майже годину намагався відігріти редуктор. Він навіть поливав його кавою, але це не допомагало.

Водночас увімкнену аварійку побачили патрульні, які під час виконання службових обов'язків зупинилися, щоб дізнатися, що сталося. Тоді вони допомогли відбуксувати авто до найближчої СТО. Втім, через вузьку дорогу та засніжені узбіччя мікроавтобус не зміг розвернутися, йому довелося їхати задом.

Поліцейським та водієві мікроавтобуса вдалося синхронізувати свої дії так, щоб зрештою дістатися до СТО. Поки фахівці лагодили паливну систему, пасажири відігрівалися в поліцейському авто. У результаті мікроавтобус продовжив рух за маршрутом.

Нагадаємо,  через сильний снігопад у шести областях України обмежили рух транспорту. Крім того, від 15:00 в'їзд до Києва заборонили вантажівкам.

Читайте також:

  • Як люта зима накрила Україну: колапс на дорогах, скасовані рейси і метр снігу в Карпатах (фото, відео) 
  • Негода в Одесі: через сильний вітер без світла залишилось 44 населених пункти 
  • Ожеледиця в Одесі: за день трапилось вже 25 ДТП  
  • На Україну сунуть хуртовини і мороз: лікарі звертають увагу на симптоми обмороження 

У двох областях України рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди

У двох областях України рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди

Повʼязані теми:

Наступна публікація