У керівництві поліції Вінниччини полетіли голови після смерті активіста

У керівництві поліції Вінниччини полетіли голови після смерті активіста

Фото: УНІАН

Посади обійняли нові керівники.

У керівництві Національної поліції України у Вінницькій області сталися суттєві кадрові зміни після смерті мешканця Вінниці Олексадра Комарніцького. 

Як повідомив голова НПУ Сергій Князєв, заступник керівника обласної поліції полковник Сергій Сокиран був звільнений із посади і лав Національної поліції. Його місце посів полковник Ігор Мандрикович, який до призначення обіймав посаду керівника внутрішньої безпеки в регіоні. Таким чином, саме на ньому буде робота з виховання молоді. Крім того, відсторонено керівників відділів НПУ від обласного до місцевого рівнів, серед яких начальник відділу кадрів.

Крім того, тимчасово виконувати обов'язки керівник обласної поліції буде Руслан Мороз, який досі був заступником обласної поліції. Від 2014 року він керував обласним добровольчим підрозділом, був у зоні ООС. 

Нагадаємо, що ввечері 11 червня поліціянти жорстоко побили Олександра Комарніцького. Чоловік отримав багато переломів черепа і був у реанімації без ознак свідомості. Комарніцький помер 23 червня

У партії "Громадянська позиція", активістом якої був Комарницький, заявили, що до побиття чоловіка причетні поліцейські. "Жорстке і невідворотне покарання вбивці у поліцейських погонах. ДБР уже висунуло йому підозру і посадило під домашній арешт. Від міністра Арсена Авакова і начальника Нацполіції Сергія Князєва ми вимагаємо негайного звільнення керівництва Нацполіції у Вінницькій області", – додав лідер партії Анатолій Гриценко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація