У Кіровограді поховали школяра, який став жертвою п'яного прокурора на дорозі

У Кіровограді поховали школяра, який став жертвою п'яного прокурора на дорозі

Для прокурора проситимуть максимального покарання

В останню путь Сашка проводжав шкільний дзвінок – цього року він мав би закінчити середню школу.

У Кіровограді у вівторок, 15 жовтня, поховали 17-річного Сашка Богатирьова, якого на пішохідному переході збив п'яний прокурор, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Попрощатися із хлопцем прийшло близько двох тисяч містян - жалобна процесія розтяглася на півкілометра. В останню путь Сашка проводжав шкільний дзвінок – цього року він мав би закінчити середню школу.

Керівники міської та обласної прокуратур зустрілися з рідними, щоб перепросити за свого колегу, який став винуватцем трагедії. Вони пообіцяли провести розслідування у максимально стислі терміни.

Правоохоронці кажуть, що фактично збір доказів уже завершився – чекають лише результатів експертиз. Вони проситимуть для свого співробітника максимального покарання – 8 років позбавлення волі.

У Кіровограді поховали 17-річного хлопця, збитого п'яним прокурором

У Кіровограді поховали 17-річного хлопця, збитого п'яним прокурором

"Я вас запевняю, що ця особа не уникне кримінальної відповідальності, і буде по справі поставлений обвинувальний вирок, він буде справедливим", - запевнив прокурор Кіровограда Дмитро Титор.

Нагадаємо, аварія, під час якої п'яний співробітник прокуратури на Мitsubishi збив на смерть 17-річного школяра, сталася у ніч проти 12 жовтня в Кіровограді. Винуватець аварії поїхав, навіть не зупинившись. Прокурора було знайдено за номерами його авто, які залишилися на місці трагедії.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація