У Кіровоградській області колишній коп зґвалтував дівчину, запропонувавши підвезти її додому

У Кіровоградській області колишній коп зґвалтував дівчину, запропонувавши підвезти її додому

Фото: Державне бюро розслідувань

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

У Кіровоградській області правоохоронці повідомили про підозру колишньому поліцейському, який перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зґвалтував дівчину.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

Зазначається, що співробітники ДБР спільно з поліцією та прокуратурою повідомили про підозру у зґвалтуванні колишньому помічнику чергового Вільшанського ВП Голованівського ВП ГУ Нацполіції в Кіровоградській області (ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 152 КК України).

"Досудовим розслідуванням встановлено, що 1 лютого близько опівночі підозрюваний, який на той момент працював у поліції, перебуваючи за кермом власного автомобіля в стані алкогольного сп’яніння, запропонував дівчині підвезти її додому. Натомість він з`їхав на ґрунтову дорогу, де зупинив транспортний засіб. Після чого наніс дівчині декілька ударів по голові та тулубу, витягнув її з автомобіля та зґвалтував", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що припинити знущання чоловіка над дівчиною допомогли місцеві мешканці, які почули крики дівчини. У ДБР повідомили, що у разі доведення вини підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Нагадаємо, у місті Кагарлик Київської області 25 травня внутрішня безпека Нацполіції затримала двох поліцейських місцевого відділення за підозрою у зґвалтуванні 25-річної дівчини. У Державному бюро розслідувань розпочали розслідування та оголосили підозру 29-річному оперативнику Сергію Сулимі та 35-річному начальнику сектору кримінальної поліції відділення Миколі Кузіву. Поліцейським обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Наразі триває слідство, а вже колишні копи перебувають у СІЗО.

Зґвалтування у Кагарлику: Маша Єфросиніна розповіла, як просувається справа

Зґвалтування у Кагарлику: Маша Єфросиніна розповіла, як просувається справа

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Перезавантаження ДБР
Наступна публікація