У Києві голова виборчої комісії прийшов на дільницю напідпитку

У Києві голова виборчої комісії прийшов на дільницю напідпитку

Фото: УНІАН

Чоловіку загрожує штраф.

У день виборів, 21 липня, у Києві правоохоронці затримали на робочому місці голову дільничної виборчої комісії у стані алкогольного сп'яніння.

Про це сповістила пресслужба столичної Нацполіції.

Як зазначається, в організмі чоловіка було 2,33 проміле алкоголю, що показав тест на драгері. На порушника склали адміністративний протокол. Йому загрожує штраф від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 51 до 85 гривень).

У 7 селах Донеччини виборчі дільниці не відкриють через небезпеку обстрілів

У 7 селах Донеччини виборчі дільниці не відкриють через небезпеку обстрілів

Нагадаємо, о 8 ранку 21 липня в Україні стартувало голосування на виборах до парламенту. Кожному виборцю видаватимуть по два бюлетені – за нардепів-мажоритарників та партії. Тим, хто змінив місце голосування без зміни виборчої адреси, а також українцям за кордоном видаватимуть по одному бюлетеню – зі списком 22 партій.

Згідно із даними Державного реєстру виборців, кількість виборців становить 29,9 млн осіб, зокрема на закордонних виборчих дільницях – майже 444 тис. осіб.

Як відомо, українці Австралії першими в світі розпочали голосування на парламентських виборах. Станом на 9 ранку там проголосували вже 40 виборців. А у Києві всі дільничні виборчі комісії працюють в штатному режимі. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Результати виборів до Ради
Наступна публікація