У Києві п'яна жінка-водій випала з машини та почала засинати

Жінка майже не трималася на ногах.

В одному зі столичних дворів п'яна жінка-водій на вимогу патрульних просто випала з авто, пише Київ Оперативний.

Інцидент стався на проспекті Правди. Нетверезого водія разом із такою ж подругою помітив один з мешканців сусіднього будинку, який гуляв зі своїм собакою.

"Бачу, пішохідною зоною пливе це "корейське диво". За кермом була ця леді, поруч з нею - теж така. З першого погляду зрозумів, що з ними щось не так: жестикуляція, міміка, скляний погляд і т.д. ", - каже чоловік.

Авто зупинилося біля входу на дитячий майданчик. А свідок тим часом викликав поліцію.

"Дами дуже обурилися, що їх зупинили. Водій хотіла вийти і щось пояснити полісменам, але випала з машини. Перегарище - труба, як від старих алкашів. Встати відмовлялася. Потім почала просто засинати на асфальті ", - додав він.

Лікарі, які прибули на місце події, наголосили, що стан алкогольного сп'яніння жінки настільки великий, що її треба госпіталізувати.

Нагадаємо, у жовтні п'яний водій спричинив смертельну ДТП на трасі Київ-Чоп, під час якої загинули трирічна дівчинка та її дідусь. Родина їхала на легковій машині, як раптом п'яний за кермом позашляховика перетнув дві суцільні - та протаранив її. Винуватця аварії поліція затримала на місці.

П'яний чоловік на "Жигулях" на смерть збив трьох односельчанок похилого віку

П'яний чоловік на "Жигулях" на смерть збив трьох односельчанок похилого віку

Повʼязані теми:

Наступна публікація