У Києві після операції померла дружина колишнього міністра охорони здоров'я

У Києві після операції померла дружина колишнього міністра охорони здоров'я

35-річну жінку оперували через камені в жовчному.

В одній зі столичних приватних клінік після операції на жовчному міхурі померла 35-річна дружина колишнього міністра охорони здоров'я Олександра Квіташвілі - Анастасія Островська.

Про це повідомляє видання "Сhas News".

Про втрату міністр 2014-2016 років повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі, а також підтвердили близькі родини. 

Всім, хто пише. Так, Настя пішла. Вчора ввечері. Слова співчуття - марні. Осягнути - неможливо. Буде жити в пам‘яті - вічно. Коли та де буде прощання - поки не знаю.

Опубліковано Inna Golovanchuk Понеділок, 9 листопада 2020 р.


Як повідомило джерело Сhas News, Анастасії Островської робили планову операцію з приводу каменів в жовчному міхурі. Під час хірургічного втручання нібито пошкодили судини. Врятувати жінку, за словами джерела, намагалися 10 годин, але вона померла.

Олександр Квіташвілі повідомив виданню, що всього було чотири операції. «Вибачте, я зараз не в силах про це говорити. Займаюся оформленням паперів», - сказав він.

Нагадаємо, що напередодні від ускладнень коронавірусу померла теща Петра Порошенка. Про це п'ятий президент повідомив у Телеграм-каналі. Додав, що у родині це вже третя втрата за рік.  У червні помер батько Петра Порошенка. У серпні — тато його дружини Марини. І напередодні перестало битися серце Марининої мами. Сам Порошенко хворів коронавірусом на початку жовтня. Тоді його госпіталізували з двостороннім запаленням легень до столичної лікарні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація