У Києві правоохоронці вилучили з цеху три тонни російського "Бояришніка"

Також було вилучено 500 літрів коньячних виробів і пристрої для виготовлення та фасування горілчаних виробів.

У Голосіївському районі Києва у гаражно-будівельному кооперативі і в нежитлових приміщеннях в Бориспільському районі правоохоронці виявили три тонни косметичного лосьйону російського виробництва "Бояришнік".

Про це повідомили у прес-центрі прокуратури міста Києва.

Правоохоронці вважають, що "Бояришнік", ймовірно, використовувався для виготовлення сурогату, йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Києва.

"Також вилучено 3 тонни готової для реалізації горілки "Пшенична", запакованої в "Тетрапак", 500 літрів коньячних виробів, а також пристрої для виготовлення та фасування горілчаних виробів", – йдеться у повідомленні.  

Наразі проводяться слідчі дії для встановлення осіб, причетних до організації вчинення даного злочину, а також канали постачання та збуту фальсифікату.

Вилучені речовини будуть скеровані на експертне дослідження.

Правоохоронці викрили підпільні цехи, де зберігали три тонни російського "Бояришника"

Правоохоронці викрили підпільні цехи, де зберігали три тонни російського "Бояришника"

Нагадаємо, у магазинах Херсонської області в продажу виявили косметичний лосьйон "Глід",  вироблений у російському місті Санкт-Петербург. Фото із чеками мережі магазинів "Везунчик" у Новій Каховці публікують користувачі соціальних мереж. Косметичний засіб, настояний на глоді, на 70% складається зі спирту, а місцем виготовлення вказана РФ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація