У Києві проводиться набір на курси вивчення польської мови Реклама

У Києві проводиться набір на курси вивчення польської мови

Триває набір студентів з нульовим рівнем підготовки на курси польської мови в Києві. 

Навчання проводять професійні викладачі Українсько-Польського Центру Освіти. У програмі — адаптаційно-підготовчий курс польської для початківців в форматі групових занять.

Мовні курси від "UniverPL": можливість швидко вивчити польську мову

Спеціально підготовлена навчальна програма, що включає уроки польського для 8-10 осіб, розрахована на поступове досягнення мовних рівнів А1, А2 , В1.

  • На першому етапі група студентів проходить експрес-курс, що включає ознайомлення з основами мови. Отримання початкового рівня А1 достатньо, щоб вільно говорити і читати нескладні тексти польською.
  • Курси польської мови рівня А2 дозволять сприймати мову на слух, читати пресу, вміти висловити свої думки за допомогою грамотної мови.
  • Третій етап навчання включає вивчення специфічної лексики, складних правил правопису і термінології.
  • Для навчання в вузах і отримання кваліфікованої роботи необхідно володіння мовою на рівні В1 +, що включає вивчення професійної лексики. Повний восьмимісячний курс польської мови в Києві дозволяє оволодіти знаннями на належному рівні і отримати відповідний сертифікат. 

Для глибокого і повного засвоєння матеріалу студенти використовують спеціально підготовлені навчальні посібники: підручники і зошити "Krok po kroku", польську пресу, аудіоматеріали. Безкоштовна література, яка надається в подарунок студентам, дає можливість вивчити польську мову в Києві і самостійно закріпити знання.

Вчимо польську: нова перспектива для вступу до вишу

Завдяки зусиллям викладачів Українсько-Польського Центру Освіти у молоді і потенційних абітурієнтів з'явилася можливість освоїти польську мову для вступу до кращих європейських навчальних закладів. Сьогодні для цього не потрібно залишати Київ: курси польської мови можна пройти в столиці. Як і при вивченні польської в Польщі, на курсах для початківців застосовується ефективна методика викладання і спеціально розроблена "UniverPL" навчальна програма. 

Уроки польської мови будуть проводитися тричі на тиждень із тривалістю заняття по півтори години. Існує можливість пройти загальний або просунутий курс польської мови для початківців. Перший варіант включає 170, другий — 192 академічних години. Для зручності учнів передбачений графік занять по буднях, а також у вихідні дні. Отримані в результаті навчання знання значно розширюють можливості для навчання та працевлаштування за кордоном. Володіння мовою буде корисним і для туристів, які планують освітню поїздку до Польщі. 

Курси польської мови в Києві: ціни і детальна інформація

Потенційні абітурієнти можуть вже сьогодні пройти реєстрацію в Києві на курси польської мови. Для підвищення ефективності освіти у студентів є можливість вказати мету навчання і в електронній формі поставити свої питання. 

Наступна публікація