У Київській області голову сільської ради облили лайном

У Київській області голову сільської ради облили лайном

Фото: Виктор Петренко/Facebook

Перед сільрадою люди влаштували мітинг, де скандували "Вітя Петренко Крадій".

У п'ятницю, 30 жовтня, під час спроби провести позачергову сесію Княжицької сільської ради Броварського району на якій планувався розподіл землі, голову села Віктора Петренко облили лайном.

Про це повідомив депутат Київської обласної ради Олег Кищук у своєму Facebook.

Він також написав, що перед сільрадою люди влаштували мітинг, де скандували "Вітя Петренко Крадій" та "Вітя Петренко гімняний голова". На місце події прибула швидка та поліція. Мітинг перед спорудою тривав півтори години, сесія не відбулася.

Кищук розповів, що особисто, "дізнався про деребан землі, який влаштував голова села Віктор Петренко та підконтрольні йому депутати, та прибув на сесію, щоб спробувати запобігти цьому".

"Я особисто, дізнався про деребан землі, який влаштував голова села Віктор Петренко та підконтрольні йому депутати, та прибув на сесію, щоб спробувати запобігти цьому. На сесії було багато жителів села та активістів. Голова села намагався виставити всіх їх з приміщення і провести сесію у закритому режимі, хоча підстав для цього не було і земельні питання повинні прийматися тільки під контролем громади. Планувалось розбазарити остатки землі", - написав депутат Київської обласної ради.

Олег Кищук також додав, що сесію проводили вже після того, як відбулися вибори і фактично обрані вже нові депутати. "Старий  склад депутатів намагався роздеребанити всю землю, що залишилась у селі серед своїх близьких людей. Активісти облили голову села лайном, це жорстко, але єдиний спосіб боротьби з хабарниками та злодіями", - наголосив він.

Нагадаємо, 5 вересня, коли в Україна стартувала передвиборна кампанія до місцевих виборів, у Дніпрі під час зустрічі з місцевими мешканцями мера міста Бориса Філатова облили зеленкою.

Депутата Волошина облили зеленкою: у відповідь він вдарив нападника

Депутата Волошина облили зеленкою: у відповідь він вдарив нападника

Повʼязані теми:

Наступна публікація