У Київській області у лісі знайшли закопаними тіла чоловіка і жінки, які зникли безвісти

У Київській області у лісі знайшли закопаними тіла чоловіка і жінки, які зникли безвісти

Фото: Поліція Київської області

Вдома у загиблої жінки знайшли сліди, схожі на кров.

У Київській області, місті Славутич, 17 червня у лісі знайшли тіла чоловіка і жінки, які нещодавно зникли безвісти. Поліція шукає чоловіка, підозрюваного у вбивстві двох місцевих мешканців.

Про це повідомляє пресслужба обласної поліції.

Днями до поліції надійшло повідомлення про зникнення чоловіка, який від 7 червня не виходив на зв'язок. З'ясувалося, що останнього разу він спілкувався з жінкою, яку також знайшли мертвою в лісі. За місцем проживання зниклої жінки правоохоронці виявили сліди бурого кольору, схожі на кров та безлад.

Правоохоронці провели оперативно-пошукові заходи і встановили місце "поховання" зниклих осіб. Також поліцейські встановили особу, яка ґрунтовно підозрюється у вбивстві двох людей. Чоловіка наразі розшукують. 

 Зараз тіла чоловіка і жінки направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

Наразі за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 ККУ. (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає до довічного позбавлення волі.

Фото: Поліція Київської області

Нагадаємо, у Києві завершили розслідування жорстокого вбивства двох дівчат на Подолі, тіла яких знайшли в орендованій квартирі на балконі. 34-річному чоловіку та його 19-річній спільниці загрожує довічне позбавлення волі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація