У командира бойової машини, який загинув під Луганськом, залишилася чотиримісячна донечка

У командира бойової машини, який загинув під Луганськом, залишилася чотиримісячна донечка

Військового поранили, але він і далі захищав своїх підлеглих

Самотньою залишилася і матір мужнього воїна.

На Херсонщині прощалися з лейтенантом збройних сил Віталієм Бєліковим. 23-річний командир бойової машини загинув під Луганськом, потрапивши в засідку терористів. Тяжко поранений, Віталій Бєліков не припиняв відстрілюватися, прикриваючи своїх підлеглих, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Скадовськ, що на Херсонщині, - у жалобі. На поховання лейтенанта Віталія Бєлікова, якого вбили терористи, прийшло мало не все місто. Саме в Скадовську Віталій народився і виріс. А потім здійснив свою мрію став військовим: закінчив академію сухопутних військ імені Сагайдачного і залишився служити на Закарпатті. Однокласники пригадують, як вітали його з першими погонами.

Поки Віталій Бєліков був у зоні антитерористичної операції на Донбасі, його мати та друзі із тривогою стежили за новинами з Луганщини, де був Віталій.

Бойова машина, командиром якої був Віталій Бєліков, мала супроводжувати передислокацію військової техніки. У засідку терористів військові потрапили в селі Вільховиця, за 12 кілометрів від Луганська. Бій тривав дві години. Разом із Віталієм Бєліковим загинув ще один військовослужбовець. А мужній водій бойової машини був поранений, але стріляв, щоб захисти своїх підлеглих.

Торік Віталій одружився. Його донечці зараз 4 місяці. Самотньою залишилась і його мама, він у неї був єдиною дитиною.

Нагадаємо, що раніше у Луцьку в останню путь провели бійця "Айдару", який загинув у місті Щастя

Кореспондент ТСН Олена Ваніна.

На Херсонщині прощалися з лейтенантом збройних сил Віталієм Бєліковим

На Херсонщині прощалися з лейтенантом збройних сил Віталієм Бєліковим

Повʼязані теми:

Наступна публікація