У Конотопі просто у машині жорстоко побили депутата міськради

У Конотопі просто у машині жорстоко побили депутата міськради

Фото: 05447.com.ua

Постраждалий відмовився писати заяву в поліцію.

У Конотопі Сумської області побили депутата міської ради від ВО «Батьківщина» Сергія Тягнія.

Про це повідомляє УНІАН.

Напад на депутата було скоєно вранці 20 жовтня на одній з автостоянок міста. Тягній перебував в автомобілі, коли невідомий чоловік відчинив двері і просто у машині почав його бити.

За словами керівника міської організації «Батьківщини» Юрія Марченка, невідомий бив депутата руками і ногами, нанісши близько 20 ударів. Після цього нападник втік.

Тягній викликав швидку і його госпіталізували до хірургічного відділення Конотопської центральної районної лікарні. У депутата діагностували  струс мозку, закриту черепно-мозкову травму, тріщину черепа, розтрощення гайморових пазух, ушкодження ребер та інші травми. «У лікарні Тягній проведе мінімум два тижні», - каже Марченко.

У міському відділі поліції заявили, що про напад на депутата правоохоронцям повідомили співробітники швидкої допомоги, сам Тягній відмовився написати заяву, тому кримінальне провадження поки що не відкрито.

Керівник міського осередку «Батьківщини» Марченко каже, що його однопартієць, скоріше за все, напише заяву наступного дня, оскільки лікарі заборонили йому рухатися. У політсилі напад пов’язують із депутатською діяльністю Тягнія.

Нагадаємо, біля Верховної Ради побили народного депутата від БПП Олега Барну. Мітингувальники оточили його та вимагали йти працювати. На захист нардепа кинувся Міхеїл Саакашвілі, котрий закликав учасників акції не застосовувати силу. Попри це, Барна дістав кілька ударів та пройшов крізь «коридор ганьби». 

Повʼязані теми:

Наступна публікація