У Кременчуці можуть відновити рух маршруток, але з певними умовами

У Кременчуці можуть відновити рух маршруток, але з певними умовами

Фото: УНІАН

Перевезення буде здійснюватися без пільговиків.

У Кременчуці Полтавської області від 12 травня планують відновити роботу громадського транспорту, але із дотриманням карантинних вимог. Найімовірніше, після відновлення перевезення пасажирам пільги надаватися не будуть.

Про це заявив мер міста Віталій Малецький, інформує пресслужба міської ради.

Як наголошується, транспортом зможуть користуватися без спеціальних перепусток, але всі пасажири мають бути у масках. Також транспорт буде перевозити громадян лише за кількістю сидячих місць.

"Плануємо перевозити людей, бо економіка запрацювати має вже… Транспорт буде перевозити по кількості сидячих місць, з чергами на зупинках. Поза черги – лише медики. Медиків возитимуть без черги і безкоштовно. Всі інші платитимуть. Пільгових перевезень не буде", - цитує місцева газета слова Малецького.

Водночас начальник управління транспорту Руслан Івашин заявив, що остаточне рішення буде залежатиме від ухвали Кабміну. Можливо, зазначається, буде відновлена оплата за проїзд відповідно до чинних тарифів і, швидше за все, без надання пільг.

Нагадаємо, від 11 березня на всій території України запроваджений карантин задля протидії новому коронавірусу. Обмежено проведення масових заходів, закриті кордони, роботу метро, а також автомобільне, залізничне та авіасполучення між містами й областями також обмежено, заклади громадського харчування не працюють.

Наразі карантин подовжено до 22 травня. Однак вже від 11 травня має відбутися низка послаблень: йдеться про відкриття парків, перукарень, літніх майданчиків, кафе тощо.

3 березня в Україні зафіксували перший випадок зараження на коронавірус COVID-19. Інфікованим виявився мешканець Чернівецької області. Він незадовго до цього повернувся з дружиною з Італії. Після цього про виявлення коронавірусу почали повідомляти і в інших областях. Епіцентрами спалаху в Україні стали Чернівецька область та місто Київ, де хворобу діагностують найбільше. За актуальними новинами щодо поширення коронавірусу в Україні, кількості хворих та летальних випадків, а також засобами боротьби про COVID-19 стежте на сайті ТСН.ua.

Приєднуйтеся до ТСН.ua у Telegram!

Повʼязані теми:

Наступна публікація